Du som vill spela fotboll i Växjö Norra - kontakta respektive lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll
P.13

Växjö Norra IF P 13

Bli medlem 2023

Börja spela fotboll i Växjö Norra IF

Fotbollskul

Anmäl dig till här!

Stadium

Kläder

Klicka här

P13 öppnar upp för nya spelare!
2023-10-13 04:51

Nu öppnar vi upp möjligheten att komma och provträna med vårt härliga P13-gäng!

 

Laget känns moget att ta emot 2-3 nya spelare som är sugna att testa på fotboll med oss. Vi har ett tight lag med bra gemenskap och därför är det viktigt för oss att barnen som söker är måna att komma in bra i gruppen :)

 

Under vintersäsongen tränar vi 2 dagar i veckan nere på Fagrabäck. På grässäsongen tränar vi 3 dagar i veckan uppe på Åbo.

 

Välkommen att höra av dig till Carl Svensson på 076-8215870 eller carl@pergitus.se för mer info.

Match söndag 22/3
2020-03-21 00:23
Hej alla barn och föräldrar!
På söndag är det match. De barn som anmält sig måste komma ombytta, vanliga  varma kläder, ej vinterkläder så som overall och vinterjacka. västar delars ut på plats.
Tänk på att ha med nått till barnen att dricka och äta då vi inte har någon kiosk samt något varmt att ta på sig mellan matcherna.

OBS alla former att förkylningssymtom måste tas på allvar, har någon i familjen detta måste ni stanna hemma. Skulle ni komma ändå får barnen inte spela. Växjö Norra följer det rekommendationer som folkhälsomyndigheten skickar ut.

Vid sen avanmälan hör av er till Line på 0760174590
Med vänlig hälsning Tränarna 
Sista uteträningen i år och sedan inomhus!
2019-09-29 00:23
Vi tränar under dec inomhus på Fagrabäck på sön kl 16!!!

Hej
i morgon den 29/9 är det sista uteträningen för i år vid . vi kommer ha ett lite uppehåll på ett par veckor. Sedan startar vi upp med vinterträning inomhus. när vi får tiderna för inomhus träningen så kommer det kallelse.


Den 8/9 hade vi föräldramöte. det som togs upp var:
- viktigt att svara på kallelsen ( det gör vårat jobb som tränare lättare)
- Hur vi går vidare med flickverksamheten. I dagsläget är vi för få för att starta ett eget lag i VN. en kontakt är tagen med Växjö DFF där våra flickor har möjlighet att börja. tre av våra tränare kommer flytta med de tjejer som vill byta klubb. Mer info kommer efter hand vi vet mera.Har man funderingar är man välkommen att höra av sig till Jens ( jens.magnusson@ifknorrkoping.se )
- Flera ledare
- Hur vi går från "fotbollskul" till ett "riktigt lag" och vad det innebär. Vi kommer under 2020 ha poolspel, cup och matcher. vi kommer också få tider vi skall ha ansvar över kiosken och lite sälj uppdrag. Vi är många föräldrar i gruppen så det kommer inte bli så många tillfällen per förälder.

MVH Tränarna
Föräldramöte
2019-09-02 10:23
Föräldramöte kommer ske i det röda huset den 8/9 under träningen kl 16.

Med vänlig hälsning, Line
Information om laget F/P 13
2019-06-26 23:07
Hej alla fotbollsbarn och föräldrar!
Nu på söndag så kör vi sista träningen innan vi tar sommarlov.
Vi startar upp igen efter sommaren i slutet på augusti. 

Lite kort info om laget F/P13. Det har pratats en del om att det skall bli ett tjejlag. Som det ser ut i dagsläget håller vi kvar laget som det är även under hösten. Vi tränare har dialoger men andra tränare och lag om en bra lösning för ett eventuellt tjejlag from 2020. Så under hösten försöker vi har vårat lag som vi har det men vi delar upp oss i flickgrupp och pojkgrupp i den mån det går. 

Vi tränare önskar alla en underbar sommar och hoppas vi ses i Augusti igen.
 
Sponsorer