Du som vill spela fotboll i Växjö Norra - kontakta respektive lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll

Trevlig sommar!
2024-05-29 10:45

Vi har haft en fantastiskt rolig start på fotbollssäsongen 2024 och vi har tagit stor steg framåt. Både som lag och individuellt. Tiden går dock i en rasande fart och sista träningen innan sommaruppehållet blir den 18 juni. Träningsstart sker sedan den 13 augusti. 

 

Vi kommer att spela två cuper i sommar. Moheda Sommarcup i juni och Sandsbrobollen i augusti. Anmälan till dessa har gått ut och stängt men fortsatt är det många som inte har betalat. Det kostar 100 kr/spelare och cup att vara med. Absolut sista dag att betala är fredag 31 maj. Sedan måste vi tyvärr stryka de som inte betalt från anmälan. Betalning sker via swish till 070-7903927.

 

Två praktiska saker som vi vill trycka lite extra på är att man alltid måste ha benskydd på både träning och match och att det är viktigt att alla så snabbt man kan går in och svara på anmälan till träning och match. Det underlättar mycket för oss ledare.

 

Trevlig sommar!

Träningsstart på Åbo
2024-04-27 21:00

Från och med nästa vecka (18) så startar äntligen träningarna på Åbo igen!

 

Vi kommer att träna tisdagar och torsdagar klockan 18:15 - 19:15 på plan 2B.

 

Några viktiga saker:

- Alla svarar på kallelserna om man kommer eller inte så att vi kan planera så bra träningar som möjligt. 

- Träningen startar 18:15. Var på plats i god tid.

- Vi tränar och spelar för att bli bättre varje dag men det viktigaste är alltid att fotboll skall vara roligt! 

 

Vi ses på Åbo!

Aktiviteter under april
2024-04-06 08:20

Försäsongen går nu in på sin sista månad och i maj så kan vi flytta hem våra träningar till Åbo IP igen.

 

Vi kommer att fortsätta att träna söndagar 16.30 - 17.30 under april med lite undantag.

 

Den 28 april kommer vi att spela Räppe cup. Vi har fått med två lag och kommer att spela 5 mot 5. Det innebär att det inte är säkert att alla kommer att kunna vara med och spela denna gången då vi är en väldigt stor träningsgrupp nu. Blir vi fler anmälda än det finns platser så kommer träningsnärvaro under våren att styra. En intresseanmälan är utskickad och kan besvaras fram till nästa fredag (12/4). Sedan sker slutlig kallelse till de som ska vara med.

 

Söndagen den 14/4 blir träningen på Fagrabäck mellan 14.30 - 15.30 istället på grund av andra aktiviteter där.  

 

Den 21/4 är det många av våra spelare som spelare innebandycupen Enenda cup. Vi ser därför över möjligheterna att köra en extra träning lördagen 20/4 och återkommer med kallelse till denna. 

Träning den 10 mars är inställd
2024-03-10 06:30

Dagens träning, den 10 mars, ställs in och vi ser istället fram emot att ses nästa söndag igen.

 

Då dagens träning krockar med innebandyuppvisning för väldigt många spelare samtidigt som många andra är sjuka så ställer vi in dagens träning. 

 

Vi vill också påminna om vikten om att svara på kallelserna. Både om man kommer eller om man inte kommer. Det är fortsatt många som inte gör det inför träningarna tyvärr. För att kunna planera bra och anpassade träningar är det väldigt viktigt för oss att veta hur många som kommer.

 

Om du får detta mail och vet med dig att ditt barn inte ska spela fotboll i Växjö Norra 2024. Ta då en kontakt med Lina på lina.c.tornqvist@gmail.com så att vi kan plocka bort er från ytterligare utskick och möjliggöra plats för ett annat barn som vill spela fotboll hos oss.

 

Vi ses igen nästa söndag!

Nya spelare i laget
2024-03-02 17:45

Intresset för att spela fotboll i Växjö Norras pojkar 2016 är väldigt stort. Det är såklart något som vi alla tycker är väldigt roligt.

 

Hela verksamheten bygger på ett ideellt engagemang från föräldrar som tränare, ledare och administratörer. För att vi ska kunna ge alla barn den uppmärksamhet och fotbollsutbildning som krävs så är det viktigt att vara många tränare på våra träningar och matcher. 

 

Just nu kan vi inte ta emot fler nya spelare men självklart vill vi att alla skall få spela fotboll. Vi kommer därför att överväga att starta upp en ytterligare grupp inom kort. Det kommer då att krävas fler nya ledare till verksamheten.

 

Så har du ett barn som är född 2016 som inte spelade fotboll i Växjö Norra 2023 men vill börja att göra det 2024? Skicka då ett mail till Lina Törnqvist, lina.c.tornqvist@gmail.com , och ange barnets namn, dina kontaktuppgifter samt om du kan tänka dig att vara ledare i någon form. Någon särskild förkunskap krävs inte och möjlighet till utbildning finns inom föreningen. Vi kommer sedan att så snart som möjligt att undersöka möjligheten att öppna upp för ännu fler spelare.

 

Om det finns något barn som spelade i Växjö Norra 2023 men som inte avser att göra det 2024 ber vi er också att kontakta Lina och meddela detta.

Träningsstart 2024
2024-01-28 22:00

Snart är det äntligen dags för träningsstart för säsongen 2024!

 

Vi kommer att träna söndagar mellan klockan 16.30 - 17.30 på Fagrabäcks konstgräsplan under försäsongen. Första träningen blir veckan 6 (11/2) och sedan rullar vi på så tills vi får tillgång till planerna på Åbo. Uppehåll för träning på Sportlovet under vecka 8. Under säsongen kommer vi att träna två gånger i veckan även i år och försöka att komma iväg på ett par poolspel under våren och hösten. 

 

Vi är väl medvetna om att många har olika vinteridrotter som kan krocka med träningarna och det är självklart inga problem med att man prioriterar dessa. Tänk på att vädret kan variera ganska kraftigt under februari/mars så kom alltid klädda efter aktuellt väder och bättre med lite för mycket kläder än för lite.

 

Det är stort intresse av att spela fotboll hos oss vilket är väldigt roligt. Just nu har vi svårt att ta emot ännu fler nya spelare hos oss. Men vi hoppas kunna bli ännu fler ledare under våren för att möjliggöra det. 

 

Vi är som alltid tacksamma om alla kan svara på kallelserna som skickas ut. Det underlättar väldigt mycket för oss ledare i att planera träningarna vilket gör att det blir roligare för alla.

 

Vi ses snart!

 
Sponsorer