Du som vill spela fotboll i Växjö Norra - kontakta respektive lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll

Nu kör vi igång!
2021-04-18 22:24

Hej allihopa!

 

Söndagen den 2 maj kl 16:00-17:00 kommer fotbollen att starta igen. Vi kommer att träna på Åbo IP, plan 3. Vi ser fram emot en ny termin tillsammans med er och era barn. Några av oss ledare känner ni igen, men vi har även några nya ansikten med i ledargänget. Vi presenterar oss närmare när vi ses.

 

Har ni några frågor inför upstarten, så gär det utmärkt att ta kontakt med någon av oss ledare. Kontaktuppgifter hittar ni under fliken Kontakt.

 

Ta på er kläder efter väder och glöm inte vattenflaska (med namn), så ses vi snart igen!

 

Med vänliga hälsningar, 

Ledarna

Säsongsstart P-15
2021-03-21 17:41

Hej igen alla fotbollsgrabbar och föräldrar

 

Våren är på ingång, likaså börjar det äntligen vankas fotbollsträning på ett allt grönare gräs på Åbo IP. Planen är att vi kör samma tider som förra året, det vill säga 16:00 på söndagar. Preliminärt datum för säsongens första träning är den 2 maj, klockan 16:00. Har vi extra tur kanske det blir någon vecka tidigare, men det är inget vi vågar lova. 

 

Är ditt barn inte registrerat eller om ditt barn är ny för detta året och vill lira boll i Växjö Norras P-15, ta kontakt med någon av oss ledare för registrering och information. Det är viktigt för oss att vi har rätt kontakt- och personuppgifter, då vi t.ex. ibland behöver få ut information och för att ta närvaro vid träningar. Givetvis är man välkommen till en träning för att testa innan man registrerar sig.

 

Då det tyvärr fortfarande pågår en pandemi vet vi inte hur eller om det kommer påverka fotbollsträningen. Vi återkommer med mer information om detta i så god tid innan träningsstart vi kan. Vi hoppas att det inte kommer påverka särskilt mycket.

 

Mer information kommer här och via mail löpande, så håll utkik innan säsongsstart, men gärna under säsongen också. Har ni frågor, ta kontakt med någon av oss ledare, kontaktuppgifter finns här på hemsidan, http://www.vaxjonorra.se/

 

Nu drar det snart igång! Vi ses inom kort på Åbo!

Varmt välkomna på fotbollsträning!

 

Ledarna

Säsongsavslutning
2020-10-19 21:19
Hej alla fotbollsgrabbar och föräldrar!

(Nedanstående information har gått ut som mail till alla vårdnadshavare till registrerade barn. Har du/ni inte fått detta mail, gäller informationen givetvis er också. Ta kontakt med någon av oss ledare eller Marcus Isaksson på kansliet för att registrera ditt barn)

Tack för den här säsongen, hoppas ni har haft lika roligt som vi har haft. Grabbarna har verkligen varit kanonduktiga!
På lördag den 24/10 klockan 11.00 på Åbo kommer det finnas möjlighet för varje barn att hämta en glasplakett som ett bevis för årets insats. Har ni inte möjlighet att komma på lördag, så ta kontakt med någon av oss ledare så löser vi det vid annat tillfälle.
Vi har ännu inte bestämt oss för när vi drar igång igen till våren, men återkommer så fort vi vet mer om t.ex. tid och plats. Håll er uppdaterade via hemsidan http://www.vaxjonorra.se/ och/eller via mail. Tanken är att nyheter och information också ska läggas ut på vår lagsida framöver.
För att vi ska kunna erbjuda så bra och rolig fotboll som möjligt är vi i behov av fler tränare och lagledare till nästa säsong. Man behöver inte vara elittränare sedan tidigare, och det tar inte mycket tid i anspråk. Är du intresserad och vill veta mer, ta kontakt med någon av oss ledare eller Marcus Isaksson på kansliet.

Tack igen, hoppas vi ses på lördag och när nästa säsong drar igång!
Vänligen
Ledarna
 
Sponsorer