Vi tackar för allt stöd!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll
A-lag

 
Nyförvärv: Olof Strandberg
2023-01-09 17:28
Olof Strandberg

Olof Strandberg klar för Växjö Norra IF.

 

Vi välkomnar Olof Strandberg tillbaka till Växjö Norra IF.

Olof kommer närmast från Furuby IF där han gjort

15 mål och 9 assist i division 5 under förra säsongen.

 

Sportchef Dilovan: Det ska bli väldigt intressant att se Olof hos oss i år. Han har varit med och tränat med oss under november och december. Vi tror och hoppas på Olof och att han kan utvecklas hos oss och göra det han gjort i femman även på denna nivån så småningom.

 

Välkommen tillbaka Olof! 

Daniel Luzze förlänger!
2022-12-28 13:04
Daniel Luzze

Daniel Luzze ger klartecken för säsongen 2023.

 

Sportchef Dilovan: Luzze är en väldigt rutinerad spelare på denna nivån. Han går in på sitt 4e år i norra tröjan. Han har blivit en publikfavorit under dessa åren uppe på Åbo, så det är riktigt kul att Luzze väljer att fortsätta hos oss även över nästa säsong.

Pontus Svensson förlänger!
2022-12-21 19:42
Pontus Svensson

Pontus Svensson ger klartecken för säsongen 2023.

 

Sportchef Dilovan: Pontus kom till oss inför den senaste säsongen och han har verkligen imponerat och visat sig vara en stabil bjässe i försvaret. Det känns oerhört bra att Pontus valt att fortsätta hos oss.

Nyförvärv: Joel Friman
2022-12-05 16:41
Joel Friman

Joel Friman klar för Växjö Norra IF.

 

Vi välkomnar Joel Friman tillbaka till sin moderförening.

Joel Friman kommer närmast från Räppe GoIF där han tillbringat de senaste 5 säsongerna i division 2.

 

Sportchef Dilovan: Otroligt glad över att Joel valt att signa på för oss och komma hem till sin moderklubb där allt en gång startade. I Joel får vi in en otroligt duktig fotbollspelare som både kan spela på innermittfältet och på kanten. Han är en hårt jobbande spelare som sliter lika hårt defensivt som offensivt.

 

Välkommen hem Joel!

Ledarstaben 2023
2022-12-02 14:53

Kreshnik Asllani och Mathias Borg kliver in i ledarstaben. Välbekanta namn och ansikten för Norra-publiken. Erdogan Kadri fortsätter i sin roll som målvaktstränare.

 

Kreshnik Asllani kliver in som assisterande tränare till Leif Andersson.

Kreshnik la skorna på hyllan efter att ha spelat sin sista säsong i Norra-tröjan 2021. Han går nu in på sitt första år som tränare. Han har en lång spelarkarriär bakom sig där han spelat för Hultsfred FK, Östers IF, Växjö BK, Ljungby IF, FK Älmeboda/Linneryd, Norrby IF, Räppe GoIF och senast då Växjö Norra IF.

 

Mathias Borg som senaste åren verkat runt föreningen och i sportgruppen kliver nu in som assisterande tränare till Leif Andersson.

Mathias Borg(tidigare Johansson) är en av Växjö Norras mest meriterade spelare. Han var en bidragande spelare när klubben under början av 90-talet tog klivit upp från 3an till 2an(nuvarande div1.). Därefter gjorde han 6 säsonger i Östers IF under slutet av

90-talet/början av 20-talet då Östers IF spelade både i superettan och i allsvenskan.

 

Vi hälsar Kreshnik och Mathias välkomna!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 28/12 12:45 
Hem, 05/12 16:28 
Hem, 02/12 14:36 
 
Sponsorer