Vi tackar för allt stöd!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll

Bli medlem 2022

Börja spela fotboll i Växjö Norra IF

Uzit

Registrera ett konto

Stadium

Stöd din förening

Klicka här

Ledarstaben 2023
2022-12-02 14:36

Kreshnik Asllani och Mathias Borg kliver in i ledarstaben. Välbekanta namn och ansikten för Norra-publiken. Erdogan Kadri fortsätter i sin roll som målvaktstränare.

 

Kreshnik Asllani kliver in som assisterande tränare till Leif Andersson.

Kreshnik la skorna på hyllan efter att ha spelat sin sista säsong i Norra-tröjan 2021. Han går nu in på sitt första år som tränare. Han har en lång spelarkarriär bakom sig där han spelat för Hultsfred FK, Östers IF, Växjö BK, Ljungby IF, FK Älmeboda/Linneryd, Norrby IF, Räppe GoIF och senast då Växjö Norra IF.

 

Mathias Borg som senaste åren verkat runt föreningen och i sportgruppen kliver nu in som assisterande tränare till Leif Andersson.

Mathias Borg(tidigare Johansson) är en av Växjö Norras mest meriterade spelare. Han var en bidragande spelare när klubben under början av 90-talet tog klivit upp från 3an till 2an(nuvarande div1.). Därefter gjorde han 6 säsonger i Östers IF under slutet av

90-talet/början av 20-talet då Östers IF spelade både i superettan och i allsvenskan.

 

Vi hälsar Kreshnik och Mathias välkomna!

Nya rutiner för Växjö Norra IF:s kansli
2022-11-28 09:11

Som ett led i att ständigt förbättra och utveckla verksamheten väljer föreningen att se över rutinerna för kansliets öppethållande och servicegrad.

Det finns fortsatt inget definitivt beslut på hur och när våra planer på klubbstuga med tillhörande kansli på Åbo kommer att kunna realiseras. Diskussioner mellan föreningen och Växjö kommun pågår fortlöpande, men ännu är ingen lösning beslutad.

Under höst- och vintermånaderna flyttar kansliet till Systratorpsvägen 4 (vid Micropower).

Följande kontors-, telefon- och öppettider gäller:

  • Tisdagar kl 10 – 14

  • Onsdagar kl 14 – 19

  • Fredagar kl 10 – 14

Under ovanstående tider är Anton Nordström tillgänglig på kontoret och på onsdagarna är det även drop-in för den som önskar.

Servicegrad:

Föreningens policy är att svara på inkomna e-mail och SMS till kansliet inom 48 timmar.

 

Genom att göra dessa förändringar och förtydliganden hoppas vi underlätta arbetet för såväl kansliets personal som ledare, spelare och medlemmar i föreningen.

 

Styrelsen i Växjö Norra IF.

Ellis Culum förlänger!
2022-11-18 16:27
Ellis Culum

Ellis Culum ger klartecken för säsongen 2023.

 

Sportchef Dilovan: Ellis kom sent in under förra säsongen, men nu kan vi med stor glädje meddela att han kommer att vara med från start. Vilket känns otroligt bra. Han har bevisat för norra publiken att han är precis som jag sa vid hans presentation för ungefär ett halvår sedan en oerhört skicklig anfallare med sylvassa avslut.

 

Ellis Culum vann i år den interna skytteligan med sina 9 mål i div. 3, samt 4 mål under kvalet.

Fyra förlängningar!
2022-11-16 14:22

Oskar Berggren, Simon Johansson, Isac Cronqvist & David Berg ger klartecken för säsongen 2023.

 

Sportchef Dilovan: Jag är väldigt nöjd över dessa fyra förlängningar. Isac och David som har haft skadefyllda år bakom sig kommer båda tillbaka från skador under året och gör det bra. Där hoppas vi på ytterligare kliv i deras utveckling med en hel försäsong. 

Jesper Andreasson förlänger!
2022-11-10 16:06
Jesper ”Joby” Andreasson

Jesper ”Joby” Andreasson ger klartecken för säsongen 2023.

 

Sportchef Dilovan: En otroligt viktig förlängning för oss. Med den rutin och erfarenhet som han besitter ger han oss något unikt i denna divisionen. Ytterligare en av dom viktigaste pusselbitarna på plats.

 

Vi är väldigt glada över att ha kvar Joby hos oss även 2023!

Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
A-lag, 02/12 14:53 
A-lag, 18/11 16:35 
A-lag, 16/11 14:33 
A-lag, 10/11 16:28 
A-lag, 09/11 19:40 
 
Sponsorer