Vi tackar för allt stöd!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll
F/P-09

Växjö Norra F/P09 lag 2021

Bli medlem 2021

Börja spela fotboll i Växjö Norra IF

Ravelli

För varje sålt paket får föreningen 60:-

Gutz

För varje sålt paket får föreningen 60:-

Klicka här

Referat: Växjö Norra IF 2 - Växjö BK
Växjö Norra IF - Växjö BK
2022-06-22 21:07

Det hände mycket på Åbo denna dag/kväll. Först fotbollscamp, sedan egen match mot BK och slutligen sommaravslutning med A-lagsmatch med tillhörande grillad burgare.

 

Vi började matchen mot BK ganska trevande. Det var mest BK som rullade boll både i första och andra perioden. Kanske tyngdes våra ben och huvuden av veckans fotbollscamp? I tredje perioden kom Norra igång och slutrresultatet skrevs till slut till 4-0. 

 

Det som gladde mest denna gång var våra fyra olika målskyttar och kanske framförallt Jonte T:s vackra nickmål. Man of the match, eller snarare girl of the match: Cynti! Hon var fantastisk denna kväll!

 

Tror bestämt att A-laget sneglade och blev inspirerade av vår match. De gick nämligen ut och besegrade Höllvikens IF i en synnerligen viktig match. 

Referat: Växjö Norra IF 1 - FK Älmeboda/Linneryd/Tingsryd
Växjö Norra IF - FK ÄLT
2022-06-18 16:08

Återigen stod Åbo i solsken och lika starkt som solen strålar strålade Norras mittbackar, Erik och Isak T gjorde en helgjuten insats- skulle vilja säga felfria hela matchen! 

En jämn match där Norra tog ledningen. En ledning som stod sig till början av andra perioden då FK ÄLT gjorde mål på en retur från Matte. Matte gjorde en bra räddning så ingen skugga ska falla på honom. 

I sista delen av matchen lyckades Norra gör både 2-1 och 3-1 efter ett par riktiga kanoner från Momme.

Forza Norra!

Referat: Växjö BK - Växjö Norra IF 2
Växjö BK - Växjö Norra IF
2022-06-16 20:19

Mitt i veckan match mot bröderna från söder.

Tät match som efter flertalet träffar i "virket" från vår sida ändå slutade med Norraseger. 

Enligt rapporter var det 1-3- målet som gladde mest. Ett otroligt vackert mål där Olle J nickade fram till sig själv för att sedan avlossa en halvvolley rätt upp i nättaket. 

Referat: Lessebo GOIF - Växjö Norra IF 2
Lessebo - Växjö Norra IF
2022-06-12 17:21

Kändes som allt var emot oss denna batalj, motvinden, solen i ögonen, hemmakeeperns ribba och stolpar och inte minst domarna. Tre spelare X tio minuter personliga straff då de entrade planen en aning tidigt i samband med byten (utan påverkan av spelet)- mycket märkligt! 

Matchen var jämn hela vägen fram till tredje perioden då Lessebos bollar gick in medans våra fastnade i ribba eller stolpe.

Det som gladde mest var ändå Vilgots nickmål i tredje, en placerad nick ner till vänster efter en retur (från ribban såklart). 

Referat: Hovshaga AIF 1 - Växjö Norra IF 1
HAIF - Växjö Norra
2022-06-12 17:16

Tidig söndagsmatch på Hagavallen. 

Inget utöver det vanliga att rapportera, en stabil 4-0 vinst för Norra utan något skönspel.

Värt att nämna är dock Titussons helt nya position som tung striker. Han går från mittback till anfallare, och han gör det bra!  

 
Sponsorer