Du som vill spela fotboll i Växjö Norra - kontakta respektive lag
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll

Träningsstart 2024
2024-01-28 22:00

Snart är det äntligen dags för träningsstart för säsongen 2024!

 

Vi kommer att träna söndagar mellan klockan 16.30 - 17.30 på Fagrabäcks konstgräsplan under försäsongen. Första träningen blir veckan 6 (11/2) och sedan rullar vi på så tills vi får tillgång till planerna på Åbo. Uppehåll för träning på Sportlovet under vecka 8. Under säsongen kommer vi att träna två gånger i veckan även i år och försöka att komma iväg på ett par poolspel under våren och hösten. 

 

Vi är väl medvetna om att många har olika vinteridrotter som kan krocka med träningarna och det är självklart inga problem med att man prioriterar dessa. Tänk på att vädret kan variera ganska kraftigt under februari/mars så kom alltid klädda efter aktuellt väder och bättre med lite för mycket kläder än för lite.

 

Det är stort intresse av att spela fotboll hos oss vilket är väldigt roligt. Just nu har vi svårt att ta emot ännu fler nya spelare hos oss. Men vi hoppas kunna bli ännu fler ledare under våren för att möjliggöra det. 

 

Vi är som alltid tacksamma om alla kan svara på kallelserna som skickas ut. Det underlättar väldigt mycket för oss ledare i att planera träningarna vilket gör att det blir roligare för alla.

 

Vi ses snart!


Nyhetsarkiv
Träningsstart 20242024-01-28 22:00
 
Sponsorer