Samling:13:15
Växjö Norra - Hovshaga AIF
2021-09-05 16:39

Då visade sig Åbo från sin bästa sida igen, solsken och ca. 20 grader varmt. Perfekt väder för fotboll!

Norra tog sin första "riktiga" seger i 08-serien. Ganska tidigt i matchen så gick vi ifrån till en två-målsledning. HAIF jobbade sig dock ikapp och en bit in i tredje så var det helt jämt, 3-3.

Några minuter från slutet kom Joel fri med målvakten och han försökte placera bollen mellan benen. Målvakten räddade men fick bollen en bit bakom sig och tack vare att Joel så förtjänstfullt fullföljde så kunde han raka in segermålet i tom kasse.

Hela laget förtjänar extra plus, inte minst för tredje perioden då alla kämpade och spelade boll på ett sätt som vi vill!