Referat: Växjö BK - Växjö Norra Idrottsförening
Växjö BK - Växjö Norra IF
2024-03-17 17:35

Solen värmde en aning på Sportfältet, spelet från Norra värmde mycket!

En väl genomförd match från Norras sida. Idag var det kollektivet som gjorde jobbet och det är hela laget som ska ha beröm. Axel gjorde ett gediget jobb på topp och Elliot likaledes där bak. Siffrorna skrevs till 1-5 till Norra.

(Kul att Ede fick näta oxå! :))

Forza Norra!

Referat: Räppe - Växjö Norra Idrottsförening
Räppe - Växjö Norra IF
2024-03-16 13:37

Spel på klassisk mark, Granvallen!

Två spelande lag och en match som var jämn till stora delar.

En hel del djupledslöpningar från Norras sida som sårade Räppe. Till slut stannade siffrorna på 0-4 till Norras fördel. Målen gjordes av Jan, Johan och Edris.

Särskilt roligt idag var att en del positioner börjar att klarna, Johan på topp, Elliot där bak och inte minst Samme som ytterback.  Alla tre ska ha ett extra plus- man of the match blir ändå Elliot som mittback!

2024-02-04 15:26

Premiärspel på 11-manna i ett jäkla väder- 3 grader, regn och kraftig vind.

Första halvleken var jämn och Älmhult tog ledningen efter en tvivelaktig frispark. I början av andra halvlek kollapsade Norra och vi släppte in ytterligare 4 mål på kort tid.

Under en period i andra så rycker vi dock upp oss och matchen slutar till slut 5-3.

Extra plus denna match går till Elliot- stabilt spel i mittförsvaret, Axel- med 2 baljor samt Vilgot- som gör en utmärkt insats när han kommer in på högerkanten.

Referat: Växjö Norra IF 2 - Tingsryd United FC 2
Växjö Norra IF - Tingsryd UTD
2023-10-01 18:31

Säsongsavslutning på Åbo och då kom Börjes pöjkar på besök.

En jämn match där vi tidigt tog ledningen. Tingsryd jobbade sig dock tillbaka och matchen stod och vägde. Till slut drog vi ifrån och matchen slutade 6-4 till oss. En hel del bollar i virket för Tingsryd denna kväll.

Glädjande var det fina vädret samt att Norras mål gjordes av 4 olika spelare. 2 av Olle, 2 av Edris, 1 av Yousuf samt dagens kanon av Johan!