Vi tackar för allt stöd!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll
F/P-09

Växjö Norra F/P09 lag 2021

Bli medlem 2021

Börja spela fotboll i Växjö Norra IF

Ravelli

För varje sålt paket får föreningen 60:-

Gutz

För varje sålt paket får föreningen 60:-

Klicka här

Referat: Bredaryd Lanna IK komb - Växjö Norra IF 2
Bredaryd - Växjö Norra
2021-09-12 18:32

Efter en lunch på Hamburgehill i Värnamo, helt enligt tallriksmodellen, åkte vi vidare för match mot Bredaryd. Enligt tabellen är dessa välvuxna pojkar serieledare. 

 

Vi fortsatte vårt fina spel från tidigare under dagen då vi mötte Ljungby. Vi slarvade tyvärr in en del mål i början och efter ca. halva första perioden stod det 4-0.

Det rullade in några bollar till och slutresultatet speglade INTE matchen. Norra gjorde en bra match och trillade en hel del boll.  

Referat: Ljungby IF Blå - Växjö Norra IF gul
Ljungby - Växjö Norra
2021-09-12 18:19

Då åkte vi västerut för två matcher, den första mot Ljungby.

 

Vilken match det blev, höstens bästa! Trots att Ljungby verkade ha Manuel Neuer i målet så tog Norra ledningen med två bollar tidigt. På något konstigt sätt kom Ljungby ikapp till 2-2. Det kändes dock aldrig oroligt, laget kämpade på och spelade bländande fotboll. Riktigt bra kombinationer och iskalla avslut gjorde att siffrorna blev 2-5 till vår fördel. Utöver målen hade vi flera bollar i virket. Extra glädjande var ett nickmål från Momme samt en riktigt bra nickchans från Jan.

Efter matchen kom domaren fram och var djupt imponerad av både vårat spel och vårat uppträdande!

Man of the match... eller rättare sagt, man of the day: Momme!

Referat: Växjö Norra IF gul - Östers IF röd
Växjö Norra - Öster
2021-09-05 22:09

Lördagsmatchen mot "väderstrecket" bjöd på sensommasol. 

De första 10 minutrarna hade Norra ett massivt bollinnehav och vi skapade en hel del bra målchanser. Trots detta kunde nollan inte spräckas. I andra perioden tappade Norraspelarna tålamodet och bollinnehavet. Öster utnyttjade detta och fick utdelning efter några misstag från vår sida. 

Norraspelarna tappade fokus och humör och när andra perioden var över så ledde Öster med 0-2. 

I tredje perioden grinade oturen oss i ansiktet. Vi hade en rad chanser att närma oss men när Öster istället gör 0-3 gick luften ur helt. 

Känslan säger att om vi hade behållt vårt spel från första samt hållt humöret i schakt så hade detta varit en match som vi skulle vunnit. 

Referat: Växjö Norra IF 2 - Hovshaga AIF 3
Växjö Norra - Hovshaga AIF
2021-09-05 16:39

Då visade sig Åbo från sin bästa sida igen, solsken och ca. 20 grader varmt. Perfekt väder för fotboll!

 

Norra tog sin första "riktiga" seger i 08-serien. Ganska tidigt i matchen så gick vi ifrån till en två-målsledning. HAIF jobbade sig dock ikapp och en bit in i tredje så var det helt jämt, 3-3. 

Några minuter från slutet kom Joel fri med målvakten och han försökte placera bollen mellan benen. Målvakten räddade men fick bollen en bit bakom sig och tack vare att Joel så förtjänstfullt fullföljde så kunde han raka in segermålet i tom kasse. 

Hela laget förtjänar extra plus, inte minst för tredje perioden då alla kämpade och spelade boll på ett sätt som vi vill!

Referat: Anderstorps IF - Växjö Norra IF 2
Anderstorp - Växjö Norra
2021-08-31 20:01

Då var det dags för "El Jardinero" och ”Professorn” att ta manskapet till Anderstorp för spel i 9 mot 9- serien. Vi hade vetskap om att det skulle bli ännu en tuff match och det blev det. Flera av motståndarna var minst ett par decimeter längre än våra spelare men vi hoppade ändå in på gräset med bra attityd. Och det började bra för oss, för första gången i denna serie hade vi ledningen tack vare ett fint placerat skott.  Anderstorp lyckades göra 1-1 efter ett bra anfall. Det var en jämn match men dessvärre släppte vi in två sena mål i slutet av den första halvleken. Men det var något i atmosfären som var positiv i dagens match. Våra spelare var varken sura eller besvikna utan de fortsatt att spela och skapade fina chanser. Tack vare ett bra passningsspel stod siffrorna till  4-2 efter den andra halvleken. I den tredje gjorde vi förmodligen den bästa perioden i denna serie hittills. Vi tog kommandot av matchen, skapade riktiga bra chanser och vi var stabila i backlinjen. Ett stolpskott, ett bortdömt mål p.g.a. off-side och bollar som passerade strax utanför målet  gjorde att till slut förlorade med 6-4. Denna dag var det marginalerna som avgjorde. Vi kan dock konstatera att vi är på god väg med vårt 9-mannaspel och vi lär oss hela tiden. Bra spelat Norra!

 
Sponsorer