Klicka här

Referat: Växjö Norra Idrottsförening - Sandsbro
Växjö Norra IF - Sandsbro AIK
2024-04-17 21:39

Skrivande reporter var inte på plats alla 80 minuter men följande rapport kan lämnas.

Uppskattningsvis fördelades bollinnehavet 70/30 till Norras fördel. Första 20 domineras helt av Norra och ganska tidigt går vi upp i en 3-0-ledning. Närmare än 3-1 och 4-2 kommer inte SAIK utan slutresultatet skrivs till 6-2.

Denna gång utses ingen "man of the match", kollektivet ska lyftas!!! Nämnas bör dock Elliot, vår stabila mittback som till och med fick näta idag. Våra 10:or som kommer in i laget och presterar på bästa sätt. Och Matte i målet som gör ett par strålande räddningar.

Forza Norra!

Referat: Växjö Norra Idrottsförening - Växjö BK
Växjö Norra IF - Växjö BK
2024-04-14 19:52

Då spelades första tävlingsmatchen för säsongen på ett vindpinat Fagrabäck.

Hela matchen hade Norra ett massivt spelövertag och rullade boll på ett bra sätt. Alla gjorde jobbet både på planen men också på bänken.

"Man of the match" blir denna gång tre spelare, Lukke - spelade som Alexander Arnold i dennes glansdagar, Johan - gjorde precis det vi bad honom om vilket också resulterade i tre strutar och Olle - även tre nätkänningar för honom.

Det som gladde mest var dock kollektivet och att det vi övar på ger resultat, inte minst "snett inåt, bakåt".

Referat: Hovmantorp - Växjö Norra Idrottsförening
Hovmantorp - Växjö Norra IF
2024-03-31 15:55

Äntligen lite värme när vi spelar.

I första halvlek styr Norra spelet i stora delar. Trots detta släpper vi in 1-0 på en frispark från halvplan. Vi lyckas vända på steken och leder i halvtid med 1-2. I andra halvlek gör vi inte det vi ska och Hovmantorp lyckas kvittera till 2-2. Trots en del brister så vinner vi till slut med 2-4.

I ärlighetens namn skulle vi nog ha nätat ett par gånger till. Motståndarens målvakt gör fyra eller fem benparader där vi normalt gör mål. Därtill missar vi en straff samt att vi har en boll i virket.

Fyra olika målskyttar gläder extra och trots en klockren prestation i mittlåset av Elliot så måste man of the match bli -Olle!!! Kämpande, löpande, dribblande och kul att han även fick kröna verket med ett mål.

Referat: Växjö BK - Växjö Norra Idrottsförening
Växjö BK - Växjö Norra IF
2024-03-17 17:35

Solen värmde en aning på Sportfältet, spelet från Norra värmde mycket!

En väl genomförd match från Norras sida. Idag var det kollektivet som gjorde jobbet och det är hela laget som ska ha beröm. Axel gjorde ett gediget jobb på topp och Elliot likaledes där bak. Siffrorna skrevs till 1-5 till Norra.

(Kul att Ede fick näta oxå! :))

Referat: Räppe - Växjö Norra Idrottsförening
Räppe - Växjö Norra IF
2024-03-16 13:37

Spel på klassisk mark, Granvallen!

Två spelande lag och en match som var jämn till stora delar.

En hel del djupledslöpningar från Norras sida som sårade Räppe. Till slut stannade siffrorna på 0-4 till Norras fördel. Målen gjordes av Jan, Johan och Edris.

Särskilt roligt idag var att en del positioner börjar att klarna, Johan på topp, Elliot där bak och inte minst Samme som ytterback.  Alla tre ska ha ett extra plus- man of the match blir ändå Elliot som mittback!