Vi tackar för allt stöd!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll

Säsongsstart P-15
2021-03-21 17:41

Hej igen alla fotbollsgrabbar och föräldrar

 

Våren är på ingång, likaså börjar det äntligen vankas fotbollsträning på ett allt grönare gräs på Åbo IP. Planen är att vi kör samma tider som förra året, det vill säga 16:00 på söndagar. Preliminärt datum för säsongens första träning är den 2 maj, klockan 16:00. Har vi extra tur kanske det blir någon vecka tidigare, men det är inget vi vågar lova. 

 

Är ditt barn inte registrerat eller om ditt barn är ny för detta året och vill lira boll i Växjö Norras P-15, ta kontakt med någon av oss ledare för registrering och information. Det är viktigt för oss att vi har rätt kontakt- och personuppgifter, då vi t.ex. ibland behöver få ut information och för att ta närvaro vid träningar. Givetvis är man välkommen till en träning för att testa innan man registrerar sig.

 

Då det tyvärr fortfarande pågår en pandemi vet vi inte hur eller om det kommer påverka fotbollsträningen. Vi återkommer med mer information om detta i så god tid innan träningsstart vi kan. Vi hoppas att det inte kommer påverka särskilt mycket.

 

Mer information kommer här och via mail löpande, så håll utkik innan säsongsstart, men gärna under säsongen också. Har ni frågor, ta kontakt med någon av oss ledare, kontaktuppgifter finns här på hemsidan, http://www.vaxjonorra.se/

 

Nu drar det snart igång! Vi ses inom kort på Åbo!

Varmt välkomna på fotbollsträning!

 

Ledarna


Nyhetsarkiv
Nu kör vi igång!2021-04-18 22:24
Säsongsstart P-152021-03-21 17:41
Säsongsavslutning2020-10-19 21:19
 
Sponsorer