Vi tackar för allt stöd!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra IF
Fotboll

Pressrelease – Växjö Norra Ungdomsförening
2021-01-09 14:44

Växjö Norra Ungdomsförening – så heter vår nya systerförening som under säsong 2021 skall spela fotboll i div 6.

Under en längre tid har det från föreningens sida funnits tankar på hur vi bäst hanterar de spelare som kanske inte vill satsa på vårt A-lag i division 3, men som ändå vill hålla igång med sin fotboll och då på A-lagsnivå. Resultatet blev att starta en systerförening som drivs och administreras på samma sätt som huvudföreningen och som gör det möjligt för såväl etablerade spelare som ungdomar att fortsätta med fotboll fast på en lägre nivå.

Ambitionen inom Växjö Norra är att fostra egna talanger som kan ta klivet in i seniorverksamheten genom en god ungdomsverksamhet i kombination med P17/P19-lag på nationell nivå. Som komplement finns det alltså nu även en breddförening som gör det möjligt för en större målgrupp att fortsätta med sin fotboll på Åbo IP.

Nu i januari drar vi igång med träningar på Fagrabäcks konstgräs på måndagar och torsdagar. Såväl nya som gamla Norra spelare hälsas välkomna.

För mer information kontakta Torbjörn Petersson på mobil 0703-745752.

 

//Styrelsen för Växjö Norra Ungdomsförening

Julerbjudande från Nordic Wellness
2020-11-21 12:47
Nordic Wellness erbjuder fina priser på träning.


Om intresse finns, så görs beställningen via kansliet, så maila  norrainfo@vaxjonorra.seByten på tränarsidan i Växjö Norra IF A-lag
2020-11-13 13:38
Välkomna till Norrafamiljen Bashkim Isufi och Korab Berbatovci⚽️❤️

Växjö Norras nya A lags tränare har nu kritat på kontrakten✌🏻

Bashkim kommer senast från Oskarshamns AIK. Tidigare har han tränat Älmeboda/Linneryd och Nybro IF.

Korab senaste uppdrag var i Tingsryd United. Han assisterade även Bashkim i Älmeboda/Linneryd 2016-2017.

 


Elmin Nurkic!
2020-08-19 13:47

Växjö Norra IF har härmed det stora nöjet att presentera ett nyförvärv i form av meriterade Elmin Nurkic, 29 år!

 

Elmin, som korsbandsopererades i vintras, bröt i dagarna kontraktet med Öygarden FK (f.d. Nest Sotra) tillhörandes i norska motsvarigheten till Superettan och har sedan någon månad tillbaka tränat med oss och nu är alla papper inskickade till respektive fotbollsförbund och Elmin och klubben är överens om spel i den svart-gula tröjan!

 

Förutom att han de senaste åren tillhört Egersund (Norge), Varbergs BoIS och Nest Sotra är han mest förknippad med Östers IF där han i Allsvenskan, Superettan och Division 1 står noterad för 147 matcher.

 

Sportchef Saso Atanasoski om Elmin:

- I Elmin får vi in en mycket spelskicklig men samtidigt tuff försvarare/mittfältare som kommer tillföra rutin och fin spets till vårt lag och samtidigt höja föreningen överlag!


Tränare Gustaf Lundholm:

- Han ser riktigt, riktigt bra ut i träning och visar från första sekund vilken kvalitetsspelare det är och han kommer såklart ge oss en rejäl injektion i säsongens slutskede, avslutar Gustaf!

Glad Sommar & halva priset på Gutz
2020-07-07 11:27
Klassisk fotboll på sommaräng
Växjö Norra IF önskar alla en härlig sommar :)
Tipsar också om ett sommarerbjudande från Gutz, halva priset på deras paket och där går 30:- till föreningen. Följ nedan länk, och komihåg att kryssa i VNIF vid beställningen.

Äntligen Sommarfotboll på Åbo IP igen :)
2020-05-24 14:02
Klassisk fotboll på sommaräng

Skrivelse sommarcamp

Årets sommarcamp kommer att hållas vecka 25 för ungdomar födda 2009-2013 och vecka 26 för ungdomar 2004-2008. Under båda veckorna är det måndag till torsdag som gäller och preliminära tider för vecka 25 är kl 09-14 och för vecka 26, kl 09-14.

Eftersom vår Klubbchef Macke Isaksson är permitterad kommer inte han att kunna vara tillgänglig lika mycket som vanligt. Det fotbollsmässiga kommer att hanteras av ungdomar från P17 och A-truppen men vi behöver stöttning av några föräldrar. Föräldrauppdraget handlar om att vara på plats på Åbo och hantera de eventuella frågor som kan komma upp i samband med sommarcampen exempelvis om någon blir sjuk, behöver hjälp med utrustning eller få kontakt med sina föräldrar eller liknande. Handlar mest om att det behövs någon vuxen på plats.

Kontakta Macke om du har möjlighet att vara med som förälder/vuxen på plats någon av dagarna (e-mail info@vaxjonorra.se eller 073-3779601)

//Styrelsen i Växjö Norra IF


Läs mer info i pdf:en nedan, och gör sedan anmälan via länken "Anmälan Summercamp 2020"


Välkomna och va rädda om er :)
/Macke
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
P-07, 24/02 15:49 
Växjö Norra Ungdomsförening, 19/01 20:13 
P-07, 31/12 09:57 
 
Sponsorer