Vi tackar för allt stöd!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Växjö Norra IF
Fotboll

Bli medlem 2020

Börja spela fotboll i Växjö Norra IF

Skänk en gåva

Minska virusets avtryck på Växjö Norra IF

Köp digital bingolott

För varje såld bingolott får föreningen 15 till 18 kronor.

Klicka här

Nyheter

Äntligen Sommarfotboll på Åbo IP igen :)
2020-05-24 14:02
Klassisk fotboll på sommaräng

Skrivelse sommarcamp

Årets sommarcamp kommer att hållas vecka 25 för ungdomar födda 2009-2013 och vecka 26 för ungdomar 2004-2008. Under båda veckorna är det måndag till torsdag som gäller och preliminära tider för vecka 25 är kl 09-14 och för vecka 26, kl 09-14.

Eftersom vår Klubbchef Macke Isaksson är permitterad kommer inte han att kunna vara tillgänglig lika mycket som vanligt. Det fotbollsmässiga kommer att hanteras av ungdomar från P17 och A-truppen men vi behöver stöttning av några föräldrar. Föräldrauppdraget handlar om att vara på plats på Åbo och hantera de eventuella frågor som kan komma upp i samband med sommarcampen exempelvis om någon blir sjuk, behöver hjälp med utrustning eller få kontakt med sina föräldrar eller liknande. Handlar mest om att det behövs någon vuxen på plats.

Kontakta Macke om du har möjlighet att vara med som förälder/vuxen på plats någon av dagarna (e-mail info@vaxjonorra.se eller 073-3779601)

//Styrelsen i Växjö Norra IF


Läs mer info i pdf:en nedan, och gör sedan anmälan via länken "Anmälan Summercamp 2020"


Välkomna och va rädda om er :)
/Macke
Publikfritt även på ungdomsmatcher!
2020-04-29 08:29

För att följa förbudet mot mer än 50 deltagare vid offentliga tillställningar är det, efter samråd med polisen, Svenska FF:s skarpa rekommendation att all publik undanbedes vid alla matcher, inkl. föräldrar och andra anhöriga. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras ska vara på plats (spelare, ledare, domare och föräldrar som kör till bortamatchen). Således ber vi föräldrar och andra anhöriga att stanna hemma från matcherna tills vidare.

 

Vi påminner återigen om det viktigaste, att stanna hemma vid varje förkylnings-symptom!

Digital Bingolott :)
2020-04-08 07:14
Vill ni hellre spela bingolotto i mobilen eller läsplattan, följ länken nedan, lätt som en plätt :)

Info om Corona från förbundet
2020-04-04 16:01

Nya riktlinjer har kommit från Smålands FF.

I korthet lyder de enligt följande:

  • Inga tränings -eller tävlingsmatcher före den 30 april
  • Träning utomhus fortsatt ok.

Träningar fortsätter men kroppskontakt skall minimeras. Om det är möjligt, välj övningar där det finns få moment med kroppskontakt. Vi vet att detta är svårt att beskriva i detalj vad man får/inte får göra.  Men vi vet att närhet sprider virus.  

 

Detaljerad information finns här


 

Ingen gemensam omklädning. Kom ombytta till träning. Miljön i omklädningsrummen skapar en stor risk för viruset att smitta.   

 

Om spelare eller ledare visar minsta sjukdomssymptom skall man inte närvara i verksamheten. 

   

Håll er uppdaterade via vår hemsida.


/Styrelsen

Gustav Ahrn ansluter till Växjö Norra!
2020-03-25 16:09
Ett stort ljus i mörkret från dagens besked från SVFF angående framskjuten serie är att Växjö Norra IF och Östers IF kommit överens om ett föreningssamarbete, och en del av detta samarbetet är att måltjuven Gustav Ahrn ansluter!!

Vi är såklart väldigt glada och stolta över att dels Gustav ansluter till oss för spel denna säsong, men även att Östers IF ser oss som en bra samarbetspartner.


Gustav Ahrn kommer att spela för Växjö Norra.

Samtidigt startar division 3-klubben och Östers IF ett samarbete.

Östers IF och Växjö Norra ska börja samarbeta. På onsdagen ingick klubbarna ett föreningssamarbete. Som ett första steg i det väljer Öster att låna ut anfallaren Gustav Ahrn till division 3-klubben.

– Gustav kommer att träna och spela med Växjö Norra men möjligheten kommer att finnas att han kan plockas tillbaka under säsongen, säger Johan Lindberg, styrelseledamot i Östers IF.


Ahrn kunde, som Min Boll tidigare har rapporterat om, även ha hamnat som utlånad till Älmeboda/Linneryd, som spelar i division 2.

– Det här var Gustavs önskemål. Älmeboda var på tapeten men när Växjö Norra dök upp var det Gustavs önskan att spela där och vi känner inte att vi som förening kan tvinga honom att spela någonstans där han helt enkelt inte vill spela, vi lyssnade på Gustav.

Lindberg menar att klubben ser fina utvecklingsmöjligheter för sin unge anfallare i Växjö Norras regi.

– Jättebra. Först och främst är vi jätteglada över att hitta samarbeten med lokala föreningar. Häromdagen gick Emir (Avdic) till Räppe och där har vi haft bra samarbete i många år. Nu startar vi upp med Växjö Norra.

– Vi känner lite att det lite grann, historiskt sätt, har funnits en syn i Växjöfotbollen att samarbetena bara blir ”enväga”. Men det stämmer inte i dag. Vi har goda samarbeten med många föreningar och slussar ut spelare som kanske inte går vidare i våra akademilag och hjälper dem att hitta nya lag.

Kan det vara aktuellt att låna ut fler spelare till Växjö Norra den här säsongen?

– Det kan vara aktuellt med tanke på föreningssamarbetet som vi gör, det begränsas inte till en spelare. Vi hoppas att Växjö Norra ska kriga i toppen av division 3 och kan vi hjälpa dem att ta klivet upp i division 2 är vi glada, tillsammans med hela Växjöfotbollen över det.

– Räppe har etablerat sig på den övre halvan i tvåan och får nästan lite av favoritstämpeln på sig. Kan Räppe nå division 1 och Växjö Norra tillsammans med Älmeboda ligga i tvåan så har den lokala fotbollen steppat upp ordentligt.

För Växjö Norra blir givetvis Gustav Ahrn är ordentligt tillskott. Tränaren Gustaf Lundholm får in en spetsspelare till sitt division 3-lag.

– Superglad över det, givetvis. Det är en väldigt duktig fotbollsspelare och med tanke på att han kommer från en högre nivå än vad vi spelar på i dag så kommer det att bli ett jättefint tillskott, säger Lundholm.

Är det läge att höja förväntningarna på Växjö Norra den här säsongen?

– Definitivt. Vi hade höga förväntningar på oss även innan detta och det tror jag många andra runt om oss också har haft. Förväntningarna blir inte mindre nu. Här handlar det om en ren spetsspelare. Det är klart att förväntningarna höjs, det vore konstigt annars.

Vad tänker du om att ni ingår ett samarbete med Östers IF?

– Jättebra. Växjö Norra som förening är på väg framåt och uppåt och vi kommer såklart att ha jättestor nytta av detta samarbete, vilket jag är säker på att Öster också kommer att ha i längden.Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
P-08, 18/05 09:00 
P-10, 03/05 21:38 
P-07, 25/04 19:41 
A-lag, 16/04 17:30 
 
Sponsorer