Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Växjö Norra IF till div 3 2019


Mittfältsmotor förlänger!
2018-11-16 09:59
Det händer mycket i klubben just nu och näst på tur att förlänga är vår mittfältsmotor Wasswa Ibrahim!
Ibra är med sin teknik, speluppfattning och lugn med bollen en viktig del i vårt lagbygge och spelade föregående säsongen samtliga matcher utom en då han var avstängd!

Sportchef Saso Atanasoski om förlängningen av Ibra:
- Ibra är en glädjespridare som med sitt sätt att vara sprider ett lugn.
Han är viktig för att vi ska få ett flyt i vårt spel och han kommer växa ytterligare nu när vi tog ett kliv högre upp i seriesystemet.
Jag är väldigt glad att han fortsatt vill vara med på denna resan trots konkurrens från andra klubbar häromkring, avslutar Saso!
Offensiv spets förstärker A-laget!
2018-11-14 20:35
Växjö Norra kan med glädje presentera ett nyförvärv i form av Daniel Luzze!
Daniel, senast i Åryd, är en tekniskt skicklig spelare som kan spela på samtliga offensiva positioner och som kommer bidra med en hel del poäng i såväl mål som assist!
Det är en vinnarskalle som brinner för att vinna och att utvecklas som spelare.

Tränare Gustaf Lundholm om Daniel:
- Vi har haft fokus på Daniel en lång tid och att vi nu får möjligheten att ha honom hos oss är vi såklart mycket nöjda med!
Daniel är en spelare som med sin fina teknik är skicklig på trånga ytor, bra speluppfattning och en fin förmåga att både göra sin gubbe och länka ihop med sina medspelare.
Det finns även en fin utvecklingspotential i honom och nu ska vi göra vårt yttersta för att Daniel ska ta ytterligare kliv i sin utveckling, avslutar Gustaf!
Klart med Headcoach och Ass för U19
2018-11-14 15:18
Edin & Dzevad Selimagic
Vi kan glädjande meddela att vi gjort klart med både Headcoach och assisterande coach för vårt U19-lag. Det är bröderna Edin & Dzevad Selimagic som anlitats för att fortsätta utvecklingen av våra 00-01:or.

Båda killarna har en gedigen fotbollsbakgrund, läs med på Norras fb.

Vi hälsar Edin och Dzevad välkomna till Norrafamiljen :)

ForzaNorra :)
Målvakt värvas från Öster!
2018-11-12 08:39
Växjö Norra har det stora nöjet att presentera kommande säsongs andra nyförvärv och det är ingen mindre än målvakten Darmin Dado Sobo från Östers IF!

Darmin har de två senaste säsongerna tillhört Östers A-lag och är även fostrad i Öster, men har under tiden som senior representerat Oskarshamns AIK och FK Älmeboda/Linneryd innan han vände åter till Öster.

Darmin om valet att skriva på för Växjö Norra:
- Växjö Norra är ett perfekt steg för mig, att få vara en viktig del i en spännande satsning i en klubb som andas optimism och vilja att fortsätta utvecklas och nå nya mål!
Personligen ska jag bidra med trygghet och stabilitet för att vi ska ta ytterligare ett kliv och vara ett konkurrenskraftigt lag nästa år i division 3.
Jag själv är i grunden samma målvakt som tidigare men självklart har miljön i ett Superettan-lag gjort att jag tagit ytterligare kliv i min egen utveckling och jag har en hel del att ge!

Tränare Gustaf Lundholm om Darmin:
- Darmin är en atletisk målvakt som är reflexsnabb, tydlig i sin kommunikation och bra med fötterna som dessutom kommer höja nivån både på och utanför planen rejält.
Det är en vinnare som vet vad som krävs av både sig själv och sin omgivning och hans erfarenhet och kvalité kommer höja hela laget.
Att Växjö Norra får möjligheten att värva en spelare av Darmins kaliber är givetvis mycket kul och tillsammans ska vi nu försöka ta oss till nästa nivå, avslutar Gustaf!
Trotjänare förlänger!
2018-11-10 11:08
Växjö Norra är glada att meddela att trotjänaren Carl Hultin även kommande säsong spelar i vår svartgula tröja!

Carl som är fostrad i klubben, och en av de mer rutinerade trots sin hyfsat unga ålder, är en viktig kugge för hela klubben och har denna säsong tagit ytterligare ett kliv i sin utveckling och varit en framträdande spelare säsongen igenom då han startat 23 av 25 matcher (en avstängning).


Tränare Gustaf Lundholm om Carl:
- Carl är en av de ledande spelarna både på och utanför planen och en spelare jag värdesätter högt.
Han har under året utvecklat bland annat sin teknik och speluppfattning och jag är helt övertygad om att det finns ytterligare steg att ta, och det kommer han göra!
Hans förmåga att kunna spela på flertalet positioner samt att han gör en del viktiga mål är såklart en dröm för en tränare men nästa säsong finns det en skräddarsydd roll för Carl och det är i denna han kommer ta kliv framåt!
Nyheter från våra lag
F/P-10, 12/11 21:29 
P-06, 04/11 19:18 
P-04, 03/11 18:31 
P-07, 30/10 20:19 
 
Sponsorer