Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Växjö Norra IF till div 3 2019


Inbjudan från Lakers Ladies
2019-01-16 09:02

Inbjudan till Välgörenhetsmatch

 

 

Den 24:e februari 2018 kommer Lakers Ladies att återuppstå igen för en välgörenhetsmatch mot HV71 Riots. Alla intäkter från denna match kommer oavkortat att gå till Tobiasregistret, ett register där man kan hitta svenska blodstamcellsdonatorer. Läs gärna mer om hur du kan hjälpa till på www.tobiasregistret.se

 

Vi som kommer att spela matchen är fruar, flickvänner till spelare och personal runt Växjö Lakers A-lag. Under hösten har vi tränat regelbundet med hjälp att spelare från A-laget och det kommer bli en match i världsklass, vi kan åtminstone lova att det kommer att bjudas på mycket underhållning och skratt både på och utanför isen.

 

Matchen startar 15.00 i VIDA Arena och dörrarna öppnas en timma innan matchstart. Det kommer att erbjudas diverse aktiviteter runt omkring matchen, bl a ett lotteri med fina priser. Det kommer även att finnas öppna kiosker för kaffeförsäljning. Entréavgiften är frivillig.

 

Vi hoppas att många som möjligt kommer och stöttar oss på isen samt vår insamling till Tobiasregistret och att ses vi i VIDA Arena den 24:e februari klockan 15.00! 

 

För mer information om våra kommande event inför och på matchen, följ oss på Instagram @lakersladies!

 

Om du redan idag vill bidra till vår insamling kan du swisha till Tobiasregistret på:

123 454 19 67, märk ert bidrag med VLH.

 

Välkommen till VIDA Arena för den goda sakens skull!

 

// Lakers Ladies
Klart med nya ledare til P16 och U17 samt förlängning av koordinator
2018-12-22 11:01
Som en lite tidig julklapp kan vi glädjande meddela att vi gjort klar med assisterande tränare till vårt P16. Det blir den egna produkten och för 2018 tillhörande vår A-trupp, Nermin Basevic som går in som assisterande till Dragan Milosevic för P16.
"Nermin är en lugn och trygg kille som vet att det krävs hårt jobb för att lyckas som fotbollsspelare. Med sin sympatiska förmåga har Nermin lätt att få med sig människor i en viss riktning, han kommer bli ett perfekt komplement till Dragan"

I vårt U17 kliver Daniel Ymer in som assisterande tillsammans med Johannes Petersson, bakom Headcoach Adam Berntsson. Johannes kommer själv spela aktivt under 2019, så det blir bra med ytterligare en ass i U17 laget.

Vedad om Ymer:
" Daniel Ymer är väldigt ambitiös och engagerad. Han har jobbat som tränare med A-lag och ungdomar i Lenhovda. Har även jobbat med styrelsearbete i Lenhovda, en riktig föreningsmänniska som brinner för fotboll"

Föreningen har även gjort klart med Vedad Ljeljak för ytterligare två år. I hans roll som koordinator kommer ansvarsområdet vara P16, U17 och U19.
"Föreningen är mycket nöjda med att kunna knyta Vedad till oss ytterligare två år"

Vi önskar alla tre lycka till i sina respektive befattningar i Norrafamiljen.

ForzaNorra :)
Truppnyheter A-lag
2018-11-29 08:59
Växjö Norra kan med glädje presentera två nya spelare i målvakten Elias Ekelöf (född 2000) och försvararen tillika hemvändaren Frederik Möllhede (född 1999)!

Elias, senaste säsongen i Vislanda, är fostrad i Östers IF och är en målvakt som är reaktionssnabb, bra på linjen och tydlig i sin kommunikation med sina försvarare.
Han kommer tillhöra A-truppen fullt ut men har med sin ålder möjlighet att göra sina matcher i U19-allsvenskan och det är i huvudsak där han kommer göra sina matcher.
Ett framtidsnamn som vi kommer ha stor nytta av många år framöver!

Frederik, fostrad i Växjö Norra men de senaste åren i Östers IFs U-verksamhet, är en bolltrygg och snabb mittback/ytterback som läser spelet bra och är bra på att ta med sig bollen upp i banan.
Tyvärr har han i dagarna opererat sitt främre korsband men vi ser fram emot att få honom till klubben där han får sköta sin rehab, vara en del av laget och sikta mot den avslutande hösten för att göra ett rejält avstamp säsongen 2020.
Även där ett framtidsnamn där vi är mycket glada att han väljer att vända hem till Växjö Norra igen!

Vi är också glada att meddela att vår talangfulle forward Ilyas Ahmed Mahmoud (född 2001) fortsatt kommer spela kvar.
Ilyas gjorde merparten av sina matcher i U17-allsvenskan men det är en kille vi har goda förhoppningar om att kunna konkurrera på allvar i A-laget.
Vid sidan om detta finns såklart även möjligheten att spela matcher i U19-allsvenskan.
En mycket teknisk forward/ytter med ett bra driv och bra skott både från distans och nära håll!


Vi har även några spelare som inte kommer spela kvar i Växjö Norra nästa år, bland annat i Julius Bakkabulindi, Linus Eiman och Tobias Eiman.

Vi önskar samtliga tre lycka till framöver och vill passa på att tacka för de insatser ni gjort för Växjö Norra både på och utanför planen!
Ny headcoach för P16
2018-11-27 11:17
Dragan Milosevic
Vi kan glädjande meddela att Dragan Milosevic återvänder till föreningen, han tar över headcoachuppdraget för vårt P16-lag.
Dragan tränade 2017 vårt J18-lag och har under 2018 haft en paus från fotbollen, då han fokuserat på nytt jobb och tillökning i familjen.

Dragan är en kille med stort hjärta för fotboll och en sann föreningsmänniska. Det ska bli spännande att se hur han fortsätter utveckla våra killar i P16.

Varmt välkommen tillbaka Dragan :)
Isac & Isak fortsätter 2019!
2018-11-23 14:20
Vi kan med glädje meddela att Isac Klüft (född 2000) och Isak Lexert (född 2000) gett klartecken för 2019!

Isac Klüft har varit klubben trogen bra många år och har utvecklats i en bra takt och har föregående säsong startat samtliga matcher utom två på sin mittbacksposition.

Isak Lexert kom inför hösten från Vislanda (dessförinnan Östers U-verksamhet) och kom direkt in med en positiv attityd och en träningsvilja som satt nivån i hur man ska träna och spela.

Tränare Gustaf Lundholm om Isac Klüft:
- Isac är en mittback som har sina främsta styrkor i fysiken, närkampsspelet och huvudspelet. 
Han har under säsongens gång utvecklat både sin speluppfattning och spelet med fötterna och hans träningsvilja kommer göra att han kommer ta ytterligare kliv nästa år och fortsatt vara en viktig del i truppen!

Tränare Gustaf om Isak Lexert:
- Isak är en välskolad ytterback/mittback med bra fysik, bra speluppfattning och rejäl i sitt passningsspel.
Kom i somras från Vislanda och kom in i ett läge när vi börjat sätta en backlinje men han har hela tiden presterat bra på träning och han är en av spelarna vi tror kommer ta rejäla kliv 2019.
Nu har han fått en höst på sig att acklimatisera sig till vårt spel och vi ser fram emot att se honom göra en riktigt fin säsong, avslutar Gustaf!
Nyheter från våra lag
U17, 19/01 16:01 
P-07, 18/01 14:42 
P-06, 20/12 07:18 
 
Sponsorer