Välkommen till Växjö Norra IF:s Officiella hemsida!

Växjö Norra söker ungdomstränare
2016-09-22 23:02
Hejsan, vi söker dej som vill vara med och träna ett av våra ungdomslag. Killarna är på väg upp i fullplanstorlek, så om du vill hjälpa dem i den träningen är du välkommen att höra av dig till klubbchef Marcus Isaksson. Vi behöver både huvudtränare och assisterande, kvinna eller man spelar ingen roll, och föreningen betalar eventuella utbildningar.

Kanske inte du kan eller vill, men du kanske känner någon, på jobbet, på gymmet, en släkting eller granne. Jag ber dig ta dig den tiden att tänka till vilka du har i din närhet, det betyder mycket för Växjö Norra, och i synnerhet för de barnen i laget som älskar spela fotboll.

Tack för ert bidrag.


Marcus Isaksson
Klubbchef
Växjö Norra IF
0733-779601
info@vaxjonorra.se
Växjö Norra förstärker organisationen
2016-09-20 00:22
Sportchef Ungdom, Torbjörn Petersson

Växjö Norra tar ett steg i att förbättra organisationen, allt för att möta framtiden på ett bra sätt.  Under Klubbchefen Marcus Isaksson kommer man anställa en sportchef senior och en sportchef ungdom. Tjänsten som sportchef ungdom tillträder omgående Torbjörn Petersson, en kille som varit engagerad i föreningen flera år.

"Med Tobbe som sportchef ungdom har vi hittat rätt person på rätt plats säger Marcus Isaksson. Tobbe har varit med länge, har ett mycket fint sätt att kommunicera med ungdomsledarna, en kille som vet hur man hanterar ideellt arbetande människor på ett värdigt sätt. Jag är mycket nöjd med denna lösningen förtydligar Marcus"
I oktober startar arbetet med att stämma av med ungdomsledare och spelartrupperna inför 2017, från U16 - F/P10, ledarutbildningar och vinterträningstider bl.a

När det gäller tillsättningen av sportchef senior är vi nära en lösning som vi tror kommer bli mycket bra, vi återkommer när det är klart.

Fotbollsskor i strl 39-43
2016-09-09 15:20
Det har nu kommit ett härligt gäng med fotbollsintresserade killar till vårt P02 lag (P14). För att maximera dessa nya spelares möjligheter att träna och spela med oss så behöver de bl. a fotbollsskor i strl 39-43.
Har du några dojor som är i vettigt skick och som bara ligger och tar plats så hör av er till Macke Isaksson.

Tack

/Macke
Engagerade människor behövs till Norra
2016-08-31 15:10
Hej, planeringen inför nästa säsong är redan i full gång och vi vill stärka upp vår verksamhet i alla delar. Vi söker nu personer som vill vara med att driva och utveckla föreningen, personer som vill jobba med följande:
- Ungdomsfrågor
- Seniorverksamheten
- Fysträning
- Sjukgymnastik
- Fastighet Åbo/Norrastugan
- Sponsring
- Utbildningar
- Ekonomi
- Organisation
- Integration
- Media
- Bidrag, fonder, SiSU, Idrottslyft
- Sälja bingolotter på CityGross

Vill vi ha all hjälp vi kan få, och som ni ser så behöver man inte kunna fotboll för att kunna bidra i en fotbollsförening. Det finns något jobb för alla, litet som stort.

Hör av er till Klubbchef Marcus Isaksson om ni vill bidra i Norrafamiljen. Det är roligt, trevligt och inget man ångrar, men framförallt främjar vi våra barns idrottsutövande.

Mail: info@vaxjonorra.se
Mobil: 0733-779601

/Marcus
Inventeringen på City Gross
2016-08-31 15:07
Vi var 78 personer som under tisdagskvällen inventerade på City Gross. Stort tack till dem som var med :)

Nästa gång blir efter nyår..

/Macke Isaksson
Nyheter från våra lag