Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Växjö Norra IF till div 3 2019


Målvakt värvas från Öster!
2018-11-12 08:39
Växjö Norra har det stora nöjet att presentera kommande säsongs andra nyförvärv och det är ingen mindre än målvakten Darmin Dado Sobo från Östers IF!

Darmin har de två senaste säsongerna tillhört Östers A-lag och är även fostrad i Öster, men har under tiden som senior representerat Oskarshamns AIK och FK Älmeboda/Linneryd innan han vände åter till Öster.

Darmin om valet att skriva på för Växjö Norra:
- Växjö Norra är ett perfekt steg för mig, att få vara en viktig del i en spännande satsning i en klubb som andas optimism och vilja att fortsätta utvecklas och nå nya mål!
Personligen ska jag bidra med trygghet och stabilitet för att vi ska ta ytterligare ett kliv och vara ett konkurrenskraftigt lag nästa år i division 3.
Jag själv är i grunden samma målvakt som tidigare men självklart har miljön i ett Superettan-lag gjort att jag tagit ytterligare kliv i min egen utveckling och jag har en hel del att ge!

Tränare Gustaf Lundholm om Darmin:
- Darmin är en atletisk målvakt som är reflexsnabb, tydlig i sin kommunikation och bra med fötterna som dessutom kommer höja nivån både på och utanför planen rejält.
Det är en vinnare som vet vad som krävs av både sig själv och sin omgivning och hans erfarenhet och kvalité kommer höja hela laget.
Att Växjö Norra får möjligheten att värva en spelare av Darmins kaliber är givetvis mycket kul och tillsammans ska vi nu försöka ta oss till nästa nivå, avslutar Gustaf!
Trotjänare förlänger!
2018-11-10 11:08
Växjö Norra är glada att meddela att trotjänaren Carl Hultin även kommande säsong spelar i vår svartgula tröja!

Carl som är fostrad i klubben, och en av de mer rutinerade trots sin hyfsat unga ålder, är en viktig kugge för hela klubben och har denna säsong tagit ytterligare ett kliv i sin utveckling och varit en framträdande spelare säsongen igenom då han startat 23 av 25 matcher (en avstängning).


Tränare Gustaf Lundholm om Carl:
- Carl är en av de ledande spelarna både på och utanför planen och en spelare jag värdesätter högt.
Han har under året utvecklat bland annat sin teknik och speluppfattning och jag är helt övertygad om att det finns ytterligare steg att ta, och det kommer han göra!
Hans förmåga att kunna spela på flertalet positioner samt att han gör en del viktiga mål är såklart en dröm för en tränare men nästa säsong finns det en skräddarsydd roll för Carl och det är i denna han kommer ta kliv framåt!
Upptaktsträff U17 2019
2018-11-10 08:07
På onsdag den 14/11 kl.19.00 har vi upptaktsträff på kansliet Sandviksvägen 1.

Vi kör en presentation av tränarstaben, information om träningsstart, upplägg av försäsongsträningen, Norramodellen samt info om kommande öppna träningar.

Varmt välkomna både gamla och nya spelare :)

/Adam, Johannes & Vedad
Målskytt förlänger!
2018-11-08 08:59

Ytterligare en viktig pusselbit inför kommande säsong är på plats, detta tack vare att målskytten Emil Barck valt att fortsätta i Växjö Norra!


Emil kom i somras ifrån Gransholms IF med förväntningar på sig att ge vår offensiv ytterligare spets och ingen kan säga att han inte motsvarade förväntningarna!

 

Tränare Gustaf Lundholm beskrev värvningen av Emil enligt nedan i somras:

- Emil är en forward som är bra på det mesta. 

Han är bra och aggressiv i sitt presspel, bra i targetspelet, bra i djupledsspelet samt stark och säker i boxen.

Det är en vinnarskalle som älskar att vinna och avskyr att förlora, precis den sista lilla touchen vi behöver i vårt anfallsspel!

Jag är mycket nöjd att Emil valt att spela hos oss och jag ser fram emot att utveckla honom ytterligare samt ge honom den frihet offensivt som han behöver. 

Hans vinnarskalle och erfarenhet från serien ovanför kommer ge hela laget en kick  

 

Emil spelade under hösten 9 matcher, gjorde 12 mål (varav 4 i kvalet) och var tack vare detta en högst bidragande orsak till att vi tog klivet upp till div.3!

 

 

Gustaf Lundholm om förlängningen av Emil Barck:

- Emil har under hösten visat hela Växjöfotbollen vilken bra fotbollsspelare han är och vilken näsa för mål han har med sina kliniska och rejäla avslut!

Han har mognat i sitt spel men ändå lyckats behålla sin aggressivitet och vinnarskalle och han har även imponerat med sina ledaregenskaper och jag är övertygad om att Emil kommer ta ytterligare kliv under kommande säsong.

Emil är en viktig spelare för oss och att han fortsätter i Växjö Norra är jag givetvis mycket glad för!

Hemvändare klar!
2018-11-06 11:34
Växjö Norra är glada att presentera kommande säsongs första nyförvärv i hemvändaren Jacob Croby Edh, senast i Räppe GOIF!

Jacob, en offensiv spelare som är född 1998, började sitt fotbollsspelande i Växjö Norra men hamnade tillslut i Sandsbro där han 2017 hade en framträdande roll och ledde klubben till uppflyttning till div.3.
Efter den fina säsongen så värvades han inför 2018 till Räppe GOIF men nu väljer Jacob att vända hem till Växjö Norra igen, vilket vi är stolta över!

Jacob om att vända hem till Växjö Norra:
- Kul att vara tillbaka i Norra!
Jag ser fram emot att spela för en klubb med en tydlig framtidsvision, bra organisation och där man har alla möjligheter att fortsätta utvecklas!

Tränare Gustaf Lundholm om nyförvärvet:
- Jacob är en poängspelare med bra speluppfattning, bra fötter och en näsa för mål. Han är användbar på de flesta offensiva positionerna och kan räkna med att han kommer ges stort ansvar i vårt spel. 
Han ser fram emot utmaningen att ta klubben framåt och vi ska tillsammans göra vårt yppersta för att han ska få ut sin fina kapacitet till fullo!
Nyheter från våra lag
P-06, 04/11 19:18 
P-04, 03/11 18:31 
P-07, 30/10 20:19 
F/P-10, 17/10 22:51 
 
Sponsorer