Vi tackar för allt stöd!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Växjö Norra IF
Fotboll

Säsongsavslutning
2020-10-19 21:19
Hej alla fotbollsgrabbar och föräldrar!

(Nedanstående information har gått ut som mail till alla vårdnadshavare till registrerade barn. Har du/ni inte fått detta mail, gäller informationen givetvis er också. Ta kontakt med någon av oss ledare eller Marcus Isaksson på kansliet för att registrera ditt barn)

Tack för den här säsongen, hoppas ni har haft lika roligt som vi har haft. Grabbarna har verkligen varit kanonduktiga!
På lördag den 24/10 klockan 11.00 på Åbo kommer det finnas möjlighet för varje barn att hämta en glasplakett som ett bevis för årets insats. Har ni inte möjlighet att komma på lördag, så ta kontakt med någon av oss ledare så löser vi det vid annat tillfälle.
Vi har ännu inte bestämt oss för när vi drar igång igen till våren, men återkommer så fort vi vet mer om t.ex. tid och plats. Håll er uppdaterade via hemsidan http://www.vaxjonorra.se/ och/eller via mail. Tanken är att nyheter och information också ska läggas ut på vår lagsida framöver.
För att vi ska kunna erbjuda så bra och rolig fotboll som möjligt är vi i behov av fler tränare och lagledare till nästa säsong. Man behöver inte vara elittränare sedan tidigare, och det tar inte mycket tid i anspråk. Är du intresserad och vill veta mer, ta kontakt med någon av oss ledare eller Marcus Isaksson på kansliet.

Tack igen, hoppas vi ses på lördag och när nästa säsong drar igång!
Vänligen
Ledarna

Nyhetsarkiv
Säsongsavslutning2020-10-19 21:19
 
Sponsorer