Vi tackar för allt stöd!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Norra Ungdomsförening
Fotboll

VäxjöNorra Ungdomsförening

Växjö Norra Ungdomsförening – så heter vår nya systerförening som under säsong 2021 skall spela fotboll i div 6.

Under en längre tid har det från föreningens sida funnits tankar på hur vi bäst hanterar de spelare som kanske inte vill satsa på vårt A-lag i division 3, men som ändå vill hålla igång med sin fotboll och då på A-lagsnivå. Resultatet blev att starta en systerförening som drivs och administreras på samma sätt som huvudföreningen och som gör det möjligt för såväl etablerade spelare som ungdomar att fortsätta med fotboll fast på en lägre nivå.

Ambitionen inom Växjö Norra är att fostra egna talanger som kan ta klivet in i seniorverksamheten genom en god ungdomsverksamhet i kombination med P17/P19-lag på nationell nivå. Som komplement finns det alltså nu även en breddförening som gör det möjligt för en större målgrupp att fortsätta med sin fotboll på Åbo IP.

Nu i januari drar vi igång med träningar på Fagrabäcks konstgräs på måndagar och torsdagar. Såväl nya som gamla Norra spelare hälsas välkomna.

För mer information kontakta Torbjörn Petersson på mobil 0703-745752.

 

//Styrelsen för Växjö Norra Ungdomsförening


Min fotboll
2021-06-13 19:40

 

Skaffa min fotboll när matcherna börjar!!

 

Hej! Här kommer en länk för att följa vårt lag Växjö Norra Ungdomsförening  i Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss i Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! Hälsningar, Torbjörn Petersson 

 https://minfotboll.app.link/fVGZyYZP3gb

Seriespel
2021-05-15 07:40

Nu är de beslutat att det blir en enkelserie i div 6. Mer info kommer

https://www.smalandsfotbollen.se/nyheter/2021/05/enkelserier-i-representations--och-juniorserierna/

Serieförslag
2021-01-19 20:13
Serieförslaget till div 6 Växjö .
Flerhopp
Flygsfors If
If Linne
Lenhovda If
Norrhult BK
Kosta IF
Orrefors IF
SKRUVS If
Togs IF
Urshult IF
Växjö Norra U

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer