P-09
Referat: Växjö Norra IF gul - Älmhults IF vit
Växjö Norra - Älmhults IF
2021-08-08 17:36, P-09

Då var det höstpremiär och inte ens blixtar och dunder kunde hindra oss från en stabil seger.

Första perioden dominerades av Norra så det kändes konstigt när motståndarna tog ledningen med 0-1. Norraspelarna visade dock karaktär och snart hade matchen vänt till vår fördel.

I andra perioden kom åskan smygande men då åskmolnet drog österut så kunde matchen fortgå, och som den fortgick!!

Laget visade på en otrolig bredd då vi hade fem olika målsskyttar i matchen, Samme, Yousof, Wibbe, Cynti och Olle skrev siffrorna till 5-2.

Skrivande reporter är tvingad att utse två stycken"man of the match", dessa är:

Olle J med sitt mål, sina assist och en formkurva som pekar spikrakt uppåt.

Matte "Alisson" Israelsson som återigen hade dragit på sig målvaktshandskarna. En otroligt stabil insats mellan stolparna med en superräddning i slutet.