P-09

Referat: Anderstorps IF - Växjö Norra IF 2
Anderstorp - Växjö Norra
2021-08-31 20:01

Då var det dags för "El Jardinero" och ”Professorn” att ta manskapet till Anderstorp för spel i 9 mot 9- serien. Vi hade vetskap om att det skulle bli ännu en tuff match och det blev det. Flera av motståndarna var minst ett par decimeter längre än våra spelare men vi hoppade ändå in på gräset med bra attityd. Och det började bra för oss, för första gången i denna serie hade vi ledningen tack vare ett fint placerat skott.  Anderstorp lyckades göra 1-1 efter ett bra anfall. Det var en jämn match men dessvärre släppte vi in två sena mål i slutet av den första halvleken. Men det var något i atmosfären som var positiv i dagens match. Våra spelare var varken sura eller besvikna utan de fortsatt att spela och skapade fina chanser. Tack vare ett bra passningsspel stod siffrorna till  4-2 efter den andra halvleken. I den tredje gjorde vi förmodligen den bästa perioden i denna serie hittills. Vi tog kommandot av matchen, skapade riktiga bra chanser och vi var stabila i backlinjen. Ett stolpskott, ett bortdömt mål p.g.a. off-side och bollar som passerade strax utanför målet  gjorde att till slut förlorade med 6-4. Denna dag var det marginalerna som avgjorde. Vi kan dock konstatera att vi är på god väg med vårt 9-mannaspel och vi lär oss hela tiden. Bra spelat Norra!